S.N.O.T. Gasselte
Stichting Natuurlijk OpenluchtTheater

De Fanfare

Beste mensen,

Wij moeten helaas Fanfare op de Hondsrug verschuiven, ook bij ons is er impact van het corona virus. Door de huidige situatie kunnen wij niet repeteren, zodra er weer een datum bekend is laten we het u weten.

Voor de mensen die al kaarten hebben besteld, deze blijven geldig. Er wordt binnenkort contact met u opgenomen.

Beste mensen,

De voorzitter en initiator van S.N.O.T., Roelof Hadderingh, loopt al tien jaar rond met een geweldig theatraal plan. En dat gaat in 2021 werkelijkheid worden.

Een hedendaags openluchtspel geïnspireerd op de film “Fanfare” van Bert Haanstra uit 1958. Regisseur Bert Rossing heeft een nieuw theaterstuk geschreven, waarbij bepaalde elementen uit de film ter inspiratie hebben gediend. De Gasselter muziekvereniging “Harmonie” en een groot aantal toneelspelers uit de regio zullen in juni 2020 het stuk gaan opvoeren op een groot speelvlak voor tribunes waar honderden bezoekers per keer kunnen genieten van “Fanfare op de Hondsrug”.